Ammattilaiset

Olemme Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan. Naprapaatin palvelut täydentävät palveluvalikoimaamme, sillä aina ongelma ei ole lähtöisin pehmytkudoksista.

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja, Vodder-lymfaterapeutti
– Vodder-lymfaterapeutti 2018
– Akupunktio, Fysiomentorit 2013
– Urheiluhieroja, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 2004

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Lymfaterapeuttina pystyn auttamaan mm. kirurgisten operaatioiden, traumojen ja laskimovajaatoiminnan aiheuttamista turvotuksista. Hieronta on nykyään paljon muutakin kuin ”lihasten jynssäystä”. Hierojan täytyy tietää paljon kehon toiminnasta; urheilun, vammojen ja iän tuomista muutoksista sekä osata antaa asiakkaalle myös kotijumppaohjeita. Luen alan kirjallisuutta ja koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa. Harrastuksiani ovat sopivasti vaihdellen crosscore, kuntosali, hiihto, juoksu sekä työmatkapyöräily. Lisäksi minut pitää liikeessä koira ja kaksi lastani. Tervetuloa hoitopöydälle!

Anni Palmgren
Anni PalmgrenNaprapaatti
– Kymenlaakson ammattikorkeakoulu 2016
Erityisosaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelinvaivojen tutkiminen, hoito ja ennaltaehkäisy.
Naprapaattina autan kehon toiminnallisissa vaivoissa kuten selkärangan ja raajanivelten kivuissa sekä liikerajoituksissa. Minulla on kilpaurheilutausta yleisurheilusta ja nautin luonnossa liikkumisesta sekä vaeltamisesta. Kurssitan itseäni säännöllisesti, joten hoitometodini ovat aina ajan tasalla.
Kivuttoman liikkumisen puolesta!
Iida Laakkonen
Iida LaakkonenUrheiluhieroja
– Jyväskylän hierojakoulu 2018
Intohimoni on ihmisten auttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja laadin hierontasuunnitelman yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan parhaiden hieronta tulosten saavuttamiseksi. Urheilutaustaa löytyy koripallon ja pikajuoksun parista. Käyn hierojien jatkokoulutuksissa, jotta pysyisin ajan hermolla alan muutoksissa ja uutuuksissa.