Ammattilaiset

Olemme Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan. Naprapaatin palvelut täydentävät palveluvalikoimaamme, sillä aina ongelma ei ole lähtöisin pehmytkudoksista.

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja, Vodder-lymfaterapeutti
– Polkujuoksuohjaaja, Suomen Latu 2020
-Purentalihashierontakoulutus 2019
– Vodder-lymfaterapeutti 2018
– Akupunktio, Fysiomentorit 2013
– Urheiluhieroja, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 2004

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Lymfaterapeuttina pystyn auttamaan mm. kirurgisten operaatioiden, traumojen ja laskimovajaatoiminnan aiheuttamista turvotuksista.

Hieronta on nykyään paljon muutakin kuin ”lihasten jynssäystä”. Hierojan täytyy tietää paljon kehon toiminnasta; urheilun, vammojen ja iän tuomista muutoksista sekä osata antaa asiakkaalle myös kotijumppaohjeita. Luen alan kirjallisuutta ja koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa.

Harrastuksiani ovat pilates, polkujuoksu, hiihto ja työmatkapyöräily.
Tervetuloa hoitopöydälle!

Iida Laakkonen
Iida LaakkonenUrheiluhieroja
– Purentalihashierontakoulutus, 2019
– Jyväskylän hierojakoulu 2018
Intohimoni on ihmisten auttaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Otan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti huomioon ja laadin hierontasuunnitelman yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan parhaiden hieronta tulosten saavuttamiseksi. Urheilutaustaa löytyy koripallon ja pikajuoksun parista. Käyn hierojien jatkokoulutuksissa, jotta pysyisin ajan hermolla alan muutoksissa ja uutuuksissa.