Ammattilaiset

Historia; Tmi Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Rivakka perustettiin jo 2008 ja toimintana olivat liikuntaryhmien ohjaus. Hierojakoulun 2010-2011 jälkeen mukaan tuli myös hierontapalvelut ja pääpaino siirtyikin siihen. Tiloissa työskentelee perustajan, Virvan, apuna myös kaksi vuokratuolilla hierovaa yrittäjää.

Uutta on myös uusi palvelu, Kalevalainen jäsenkorjaus, jota Virva parhaillaan opiskelee.

Olemme Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan. 

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja, lymfaterapeutti
-Kalevalainen jäsenkorjaus -opinnot 2021–>
– Polkujuoksuohjaaja, Suomen Latu 2020
-Purentalihashierontakoulutus 2019
– Vodder-lymfaterapeutti 2018
– Akupunktio, Fysiomentorit 2013
– Urheiluhieroja, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 2004

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Lymfaterapeuttina pystyn auttamaan mm. kirurgisten operaatioiden, traumojen ja laskimovajaatoiminnan aiheuttamista turvotuksista.

Hierojan täytyy tietää paljon kehon toiminnasta; urheilun, vammojen ja iän tuomista muutoksista sekä osata antaa asiakkaalle myös kotijumppaohjeita. Luen alan kirjallisuutta ja koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa.

Harrastuksiani ovat retkeily ja vaellus, polkujuoksu, hiihto ja työmatkapyöräily. Katso myös YouTubesta kotijumppaohjeitani haulla Virva Pulkkinen.
Tervetuloa hoitopöydälle!

Anne Hautamäki
Anne HautamäkiUrheiluhieroja, dryneedling terapeutti
Tampereen Urheiluhierojakoulu 2013
Dry needling 2017

Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeä osa elämääni.
Vapaa-aikaa vietän ulkoillen ja mökkeillen yhdessä puolisoni ja perheemme taaperon kanssa.
Kannustan asiakkaitani liikkumaan ja pitämään huolta terveydestään.
Hoidot suunnittelen aina huolellisen haastattelun perusteella yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden asiakkaan toiveet ja tarpeet.
Kaikille eivät sovi samanlaiset hoitomenetelmät.
Ylläpidän ammattitaitoani kouluttautumalla säännöllisesti.
Lisäkoulutuksen avulla pystyn tarjoamaan asiakkailleni mahdollisimman monipuolisia ja tehokkaita hoitoja.

Arlena Mikkonen
Arlena MikkonenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja
Tampereen Urheiluhierojakoulu 2020
Liikuntaneuvoja, Varalan urheiluopisto 2019
Personal Trainer 2019
Uimaopettaja 2019

Liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat lähellä sydäntäni. Kilpaurheilu on isossa osassa arkeani, jonka ohella teen osa-aikaisesti urheiluhierontaa. Kilpaurheilun ja monipuolisen koulutuksen myötä minulle on karttunut laaja tietotaito ja osaaminen lihashuollosta sekä intohimoni hyvinvointiin ja muiden auttamiseen on kasvanut. Olen luonteeltani todella sosiaalinen ja parasta työssäni on asiakkaiden kohtaaminen.
Jokainen hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Tervetuloa!