Ammattilaiset

Historia; Tmi Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Rivakka perustettiin jo 2008 ja toimintana olivat liikuntaryhmien ohjaus. Hierojakoulun 2010-2011 jälkeen mukaan tuli myös hierontapalvelut ja pääpaino siirtyikin siihen.

Uutta on myös uusi palvelu, Kalevalainen jäsenkorjaus, jota Virva parhaillaan opiskelee. Harjoitushoitoja voi varata nettivarauksesta tai soittamalla.

Olemme Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia. Lisäksi jokaisella on oma erityisosaamisensa aikaisempien koulutusten ja työkokemusten kautta. Saat tarpeidesi mukaan joko kevyempää hierontaa kokonaisvaltaisesti tai muokkaavampaa hierontaa kohdennetulle alueelle. Osaamme sovittaa hieronnan urheiluharrastuksesi treenien ja kilpailujen vaatimalla tavalla juuri oikeaan aikaan. 

Vinkki; Hieroa voi myös treenipäivänä, mutta tällöin on parempi tulle hierontaan vasta treenien jälkeen. Jos tämä ei onnistu, tee hieronnan jälkeen n. 15 min reipas kävely lihaksia hapottamatta niin hermostosi palautuu nopeammin tulevia treenejä varten!

Virva Pulkkinen
Virva PulkkinenUrheiluhieroja, liikuntaneuvoja, lymfaterapeutti
-Kalevalainen jäsenkorjaus -opinnot 2021-2024
– Polkujuoksuohjaaja, Suomen Latu 2020
-Purentalihashierontakoulutus 2019
– Vodder-lymfaterapeutti 2018
– Akupunktio, Fysiomentorit 2013
– Urheiluhieroja, Pirkanmaan Urheiluhierojakoulu 2011
– Liikuntaneuvoja, Lapin Urheiluopisto 2004

Pystyn antamaan asiakkailleni monipuolisia ohjeita lihashuollon ja rasituksen tasapainon saavuttamiseksi. Lymfaterapeuttina pystyn auttamaan mm. kirurgisten operaatioiden, traumojen ja laskimovajaatoiminnan aiheuttamista turvotuksista.

Hierojan täytyy tietää paljon kehon toiminnasta; urheilun, vammojen ja iän tuomista muutoksista sekä osata antaa asiakkaalle myös kotijumppaohjeita. Luen alan kirjallisuutta ja koulutan itseäni säännöllisesti, jotta voin tarjota parasta mahdollista hoitoa. Kalevalaisen jäsenkorjausopintojen myötä olen oppinut lukemaan kehon toiminnallisuutta ja syy-seuraussuhteita syvemmin.

Harrastuksiani ovat retkeily ja vaellus, polkujuoksu, hiihto ja työmatkapyöräily. Katso myös YouTubesta kotijumppaohjeitani haulla Virva Pulkkinen.
Tervetuloa hoitopöydälle!

Anne HautamäkiUrheiluhieroja
ÄITIYSLOMALLA